U heeft wettelijk minimaal 14 dagen de tijd om de retour te melden. Vaak nemen we deze periode iets ruimer.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is

Niet retourneerbare artikelen:

  • Downloadbare softwareproducten

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Restitutie

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via martijn@smart-stuff.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding (1 – 3 werkdagen na ontvangst) van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres

Om uw product te retourneren, kunt u uw product opsturen naar:

Smartstuff
o.v.v. uw naam
Nieuwland 43
3945EW Cothen

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op martijn@smart-stuff.nl voor vragen over retouren en terugboekingen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten in uw maandje

Verder winkelen